ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ

Θα υπάρξει και Sherlock Holmes 3; Ο Jude Law πάντως το θέλει.. (Βίντεο)

Με δυο επιτυχημένες, blockbuster ταινίες και τους Robert Downey Junior και Jude Law στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, δεν είναι τυχαίο ότι o Sherlock Ηolmes έχει γίνει σίγουρα ο πιο αγαπημένος ντετέκτιβ όλων των εποχών. Θα τον δούμε άραγε ξανά στη μεγάλη οθόνη;
Περισσότερα από 200 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στις σελίδες των βιβλίων του Sir Arhur Conan Doyle, ο Sherlock Holmes, είναι σήμερα περισσότερο δημοφιλής από ποτέ.


Το 2010 η ταινία Sherlock Holmes γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Ήταν αναμενόμενο λοιπόν ότι η Warner θα ζητούσε σύντομα και δεύτερη και κάπως έτσι "γεννήθηκε", ένα χρόνο μετά, το Sherlock Holmes 2: Τhe Game of Shadows.


Από τότε δεν είχε ακουστεί τίποτα για τρίτη ταινία, αλλά πολλοί ήταν εκείνοι που ήλπιζαν ότι αργά ή γρήγορα θα έβλεπαν ξανά τις περιπέτειες του Sherlock στη μεγάλη οθόνη. Μέχρι που ο Jude Law "έσπρωξε" λίγο τα πράγματα, αποκαλύπτοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Robert Downey Junior θα ήθελαν πολύ να παίξουν σε ένα τρίτο Sherlock Holmes.
"Σίγουρα υπάρχει μια κουβέντα γύρω από αυτό", είπε ο Jude Law, "και ξέρω ότι υπάρχει ένα σενάριο, αλλά ο Downey είναι ένα πολυάσχολο αγόρι, όπως και εγώ, επομένως θα δούμε. Αλλά θα θέλαμε πολύ να γυρίσουμε ένα ακόμα Sherlock Holmes. Ήμασταν πολύ καλή και χαρούμενη ομάδα και υπάρχουν πολλά ακόμα να κάνουμε", είπε ο ηθοποιός.

Η αλήθεια είναι ότι ο Downey είναι ακόμα απασχολημένος με το Iron Man 3 και το The Avengers 2, αλλά είμαστε σίγουροι ότι η Warner θα καταφέρει τελικά να τον πείσει να κάνει το όνειρο των fan του πραγματικότητα.



Recent Articles

, ,
Από το Blogger.