ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ

H promo φωτό του νέου Wolverine και οι κοιλιακοί πέτρα του Hugh Jackman (Photos)

Η Fox έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο still από το Wolverine. Εμάς δώστε μας απλά μισό λετπό να ξεκουράσουμε τα μάτια μας πάνω στο αλαβάστρινο κορμί του Hugh Jackman.
Φέρτε μας τώρα μία μερέντα για να την αλείψουμε στις φέτες του Hugh Jackman. Ο 43χρονος ηθοποιός τα έδωσε όλα στο γυμναστήριο και στην καλή διατροφή και έφτιαξε ένα σώμα καλύτερο και από αυτό που είχε στο προηγούμενο Wolverine. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε και στη φωτογραφία:


Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Jackman έβαλε extra δόση ανδρισμού στον χαρακτήρα (πόσο ακόμα, δηλαδή;) αφήνοντας μούσια και μακριά μαλλιά.


Όπως ο ίδιος είπε:
"Είχα στο μυαλό μου την εικόνα του Robert De Niro στο remake του Cape Fear. Φοβόσουν αυτόν τον χαρακτήρα από τη στιγμή που έβγαλε το πουκάμισό του και είδες όλα τα τατουάζ...ήξερες ότι θα σου πάρει το κεφάλι, ανεξαρτήτως από το πόσο αδιάφορα συμπεριφερόταν. Αυτό ακριβώς είναι ο Wolverine. Πάντα τον είχα ως λιγνό, ζωόδη και όχι απαραίτητα όμορφο".


Όσο αφορά στο πώς έφτιαξε αυτό το κορμί το θανατηφόρο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος εκτός από τη γυμναστική:
"ένα πράγμα έμαθα σε αυτό το Wolverine - να μην φοβάσαι τα "καλά" λιπαρά, όπως το αβοκάντο, χούμους, αμύγδαλα. Πρόσθεσα δύο γεύματα και είμαι πιο στεγνός από ποτέ" .
Ακούς; Άσε κάτω την μπουγάτσα.

Πηγή : Cosmo

Recent Articles

,
Από το Blogger.