ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ

Τι συμβαίνει πυροβολώντας κάτω από το νερό; (Photos & Βίντεο)

Ο Andrew Tuohy είναι ένας πρώην γιατρός του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, που έχει περάσει σχεδόν ένα χρόνο της ζωής του στο Ιράκ. Τώρα, φαίνεται ότι απολαμβάνει λίγη περισσότερη ηρεμία, χωρίς να σταματήσει, βέβαια, να ασχολείται με «προκλήσεις» στο προσωπικό του blog (vuurwapenblog.com) και με δοκιμές… όπλων στο Youtube channel που έχει δημιουργήσει.

Πρόσφατα, πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό γύρισμα. Με τη βοήθεια μίας αδιάβροχης ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής, της Pentax WG-2, η οποία έχει τη δυνατότητα λήψης high-speed videos, προσπάθησε να «αιχμαλωτίσει» το εφέ ενός πυροβολισμού κάτω από το νερό.


Το video έχει το ενδιαφέρον του κι εμείς μπορούμε να δούμε πώς ακριβώς συμπεριφέρεται η σφαίρα κατά την υποβρύχια πορεία της, η οποία, όπως θα δείτε, δεν είναι και πολύ… μεγάλη.


Ο Andrew διευκρινίζει, όμως, ότι η υποβρύχια πίεση είναι τόσο έντονη, που αισθάνθηκε σαν να του έδωσε κάποιος γροθιά στο στήθος, ενώ σημειώνει ότι είναι πραγματικά επικίνδυνο για κάποιον να έχει το κεφάλι του ή τα αυτιά του κάτω από το νερό σε μία τέτοια δοκιμή. Συμπληρώνει, πάντως, ότι το όπλο κατά τη δοκιμή δεν έπαθε το παραμικρό.


Δείτε το video, μην το δοκιμάσετε όμως, καθώς είναι αυτονόητο ότι πρόκειται, έτσι κι αλλιώς, για μία άκρως επικίνδυνη διαδικασία.


Recent Articles

, ,
Από το Blogger.