ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ

«The Hobbit»: An Unexpected Journey (Βίντεο)


Περίπου μετά από μια δεκαετία ο Peter Jackson μαζεύει ξανά τους περισσότερους ηθοποιούς από το την τριλογία «The Lord Of The Rings» για να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη ένα ακόμα βιβλίο του J.R.R. Tolkien.Το «The Hobbit» γράφτηκε από το Βρετανό συγγραφέα πριν από τα βιβλία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Πρόκειται πάλι για τριλογία, όπου ένα νεαρό Hobbit o Bilbo Baggins (Martin Freeman) θα ζήσει την μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του. Αφήνει την ήρεμη ζωή του και γνωρίζει τον μάγο Gandalf (Ian McKellen), ο οποίος τον εμπιστεύεται και του ζητά να τον ακολουθήσει παρέα με 13 θαραλλέους νάνους.Η παρέα έχει ως αποστολή να επανακτήσει το χαμένο βασίλειο του Erebor, όπου ο δράκος Smaug έχει αρπάξει.

Ο Bilbo και η παρέα του θα ζήσουν μεγάλες εκπλήξεις στο ταξίδι τους, καθώς  θα βρεθούν αντιμέτωποι με τεράστιες αράχνες και μάγους.Πολλοί είναι οι ηθοποιοί που παίζουν από το «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», όπως οι Ian MacKellen (Gandalf), Elijah Wood (Frodo) ,Orlando Bloom (Legolas), Cate Blanchett (Galadriel), Ian Holm (γερο-Bilbo) και Christopher Lee (Saruman).

Η ταινία αναμένεται να βγεί στους κινηματογράφους στις 14 Δεκεμβρίου 2012.


Click για full size..
Click για full size..

Recent Articles

,
Από το Blogger.