ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ

Dinner in the sky: ένα εστιατόριο 55 μέτρα πάνω από το έδαφος (Photos)


Λένε ότι το μεγάλο υψόμετρο ανοίγει την όρεξη – γι αυτό και στο βουνό πεινάς περισσότερο. Από την άλλη βέβαια, αν τρως στο τραπέζι της φωτογραφίας τότε μάλλον σού κόβεται η πείνα μαχαίρι, γιατί δεν πάει κάτω τίποτα. Κρίμα βέβαια, γιατί το εκλεκτό μενού που μαγειρεύει ο σεφ θα πάει χαμένο.

Η βελγική εταιρία dinner in the sky ειδικεύεται σε αυτή την πρωτοποριακή ιδέα. Ένα εστιατόριο στον αέρα! Ένας γερανός από αυτούς που βλέπεις σε ταινίες να σκαρφαλώνει ο James Bond και παγώνεις, χρησιμοποιείται για να κρεμάσει ένα καλοστρωμένο τραπέζι 22 ατόμων 55 μέτρα πάνω από το έδαφος. Μαζί με τους καλεσμένους που θα συνδυάσουν τη θέα με τις γαστριμαργικές απολαύσεις βρίσκονται 2 σερβιτόροι κι ένας βοηθός σεφ. Η εξυπηρέτηση θεωρείται εξαιρετική. Όσοι δε λιποθυμήσουν θα έχουν να τη θυμούνται.

Το τραπέζι έχει τη δυνατότητα να αιωρείται και να περιστρέφεται σε γωνία 180 μοιρών. Αν το φυσάει και ο αέρας, μπορεί ίσως να στρίβει όπου το παίρνει ο άνεμος.

Η ιδέα με το γερανό ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως πολύ σύντομα η εταιρία επεκτάθηκε σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Από Μονακό μέχρι Βερολίνο κι από Λονδίνο μέχρι Ρώμη, το dinner in the sky προσφέρει τώρα πακέτα για δείπνο, πρωινό, γαμήλια τραπέζια, επαγγελματικά και εταιρικά πακέτα κ.λπ.

Οι τιμές κυμαίνονται από 60 ευρώ το άτομο για πρωινό διάρκειας 45 λεπτών μέχρι 11.440 δολάρια για δείπνο υψηλής γαστρονομίας 22 ατόμων διάρκειας οκτώ ωρών.
Αν έχεις εξαντλήσει όλες σου τις προσπάθειες να γιατρέψεις την υψοφοβία σου, τότε ίσως ακολουθήσεις ομοιοπαθητική μέθοδο. Κλείσε θέση στο dinner in the sky…











Recent Articles

,
Από το Blogger.