ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ

Σειρές | 2 Broke Girls

Μία από τις νέες κωμικές σειρές της σεζόν που ξεχώρισε είναι το 2 broke girls, με πρωταγωνίστριες τις Kat Dennings (ηθοποιός αποκάλυψη για όσους δεν έχουν δει κάποια ταινία της) και Beth Behrs. Έχουν ήδη προβληθεί δύο επεισόδια και όπως όλα δείχνουν θα πάρει το πράσινο φως από το CBS να συνεχίσει και την υπόλοιπη σεζόν.

Είναι μια σειρά για δύο εντελώς διαφορετικές νέες γυναίκες, που η ζωή τις έφερε κοντά και μαζί πλέον δίνουν αγώνα για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους για ένα νέο ξεκίνημα. Συγκεκριμένα, η Max βγάζει τα προς το ζην δουλεύοντας ως  σερβιτόρα σε ένα κλασσικό diner της Νέας Υόρκης αλλά και ως baby sitter σε μια πλούσια οικογένεια και ζει με το φίλο της σε ένα μικρό, φτωχό διαμέρισμα. Ζει στη ρουτίνα, κουρασμένη και απογοητευμένη από τη ζωή και συνεπώς, χωρίς ιδιαίτερες φιλοδοξίες, ώσπου, στο μαγαζί όπου εργάζεται έρχεται μια νέα σερβιτόρα, η Caroline, και φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή της.

Η Caroline λοιπόν, είναι το ακριβώς αντίθετο της Max: χαριτωμένη, ξανθιά, με εκλεπτυσμένο στυλ, μεγαλωμένη με όλες τις ανέσεις και με μόρφωση από τα καλύτερα σχολεία της χώρας. Τα λεφτά του μπαμπά όμως, που έτρωγε τόσα χρόνια έκαναν φτερά, καθώς ο πατέρας της αποδείχτηκε απατεώνας και έτσι, δεν έχει άλλη επιλογή από το να κάνει μια ταπεινή δουλειά για να επιβιώσει. Οι δύο κοπέλες, παρά τις αντιθέσεις τους, δε θα αργήσουν να γίνουν φίλες και να αποκτήσουν ένα κοινό στόχο: να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση.

Για δυο κορίτσια προερχόμενα από τόσο διαφορετικούς κόσμους, η συνεννόηση είναι πολλές φορές δύσκολη, αν όχι αδύνατη, με ξεκαρδιστικό για το κοινό αποτέλεσμα. Έξυπνοι και γρήγοροι διάλογοι, δευτερεύοντες χαρακτήρες που θυμίζουν καρικατούρες, όπως ο χυδαίος Ρώσος μάγειρας και η μάνα των παιδιών που προσέχει η Max, και φυσικά οι δύο φρέσκες πρωταγωνίστριες κάνουν το κάθε επεισόδιο μοναδικό και τα 20 λεπτά προβολής του να μην είναι αρκετά για τον τηλεθεατή. Στα συν της σειράς και το ευρηματικό στοιχείο στο τέλος του επεισοδίου, όπου δείχνει πόσα λεφτά έχουν συγκεντρώσει τα κορίτσια για να ανοίξουν την επιχείρησή τους. Αν μη τι άλλο, στις δύσκολες εποχές που ζούμε, όλοι, λίγο πολύ, μπορούμε να ταυτιστούμε με την Max και την Caroline…








Πηγή : TheEasyWay!

Recent Articles

Από το Blogger.